Castiga bani completand chestionare

Publicat de Cristina DRagomir duminică, 16 mai 2010

In calitate de membru, puteti afla despre lansarea unor produse si a unor servicii noi, exprimandu-va opinia de consumator si avand posibilitatea de a fi recompensat pentru participarea la diverse sondaje.

Ajutati companiile sa isi dezvolte produsele si serviciile!

Prin participarea la studii online de piata se garanteaza membrilor posibilitatea de a-si exprima opinia in legatura cu diverse produse si servicii oferite consumatorilor, ajutand in acelasi timp companiile sa isi dezvolte calitatea bunurilor si serviciilor propuse.

Pentru fiecare studiu completat primiti un numar de puncte in functie de lungimea chestionarului si de complexitatea acestuia. Aceste puncte se transforma in bani si se platesc prin paypal. Suma minima la care puteti cere plata este de 2 euro. Primiti 1,5 euro la inregistrare. 

Inscrie-te acum sau afla mai multe! 

Update 5 mai - Iata si prima dovada de plata de pe acest site, asa ca va puteti inscrie cu incredere, chiar plateste!


6 Responses to Castiga bani completand chestionare

  1. vuipeaurica Says:
  2. invitatie chestionar

     
  3. Unknown Says:
  4. poti castiga bani si aici http://www.marketglory.com/strategygame/luciyan06
    Acesta este un site unde te distrezi si castigi bani in acelasi timp. Lupti, muncesti, iti poti face companii, poti participa la razboaie si strangi bani pe care ii poti retrage. Dovezi? Intra pe site la sectiunea TOP si vezi cati bani au retras alti jucatori. Iti stau la dispozitie cu orice informatie (mesaj pe site la luciyan06)

     
  5. Unknown Says:
  6. Poti sa te ocupi de propria afacere de acasa prin intermediul SFI.http://www.sfi4.com/13681538/FREE cu doar un clik intri in echipa noastra si veniturile tale vor creste considerabil. Daca doresti mai multe informatii contacteaza-ma : iulica.iulica10@yahoo.com

     
  7. Unknown Says:
  8. Va fac o favoare cu acest site:
    http://banifarastres.blog.com/

     
  9. arka Says:
  10. http://banipenet1.webnode.ro

    un site in plina dezvoltare cu cele mai bune optiuni de a castiga bani online

     
  11. Mr,Q Says:
  12. este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179

     

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Castiga bani

daedalusonline.ro